topshop + zalando = geweldig

jurkje, rokje, jurkje, t-shirt, jeans

Topshop is een van mijn favoriete merken! Ze hebben een breed assortiment en ik zie altijd wel wat leuks daar. Daarnaast zijn haar broeken mijn favoriet. Helaas koop ik niet vaak iets bij Topshop omdat ik het net te prijzig vind om uitbundig los te gaan, maar als ik een item koop dan ben ik er enorm blij mee. Hierboven vijf items die ik wel zou willen kopen nu!

Toen er nog geen Topshop in Amsterdam was, kende ik maar een handige plek waar ze Topshop verkochten: Zalando! Niet alleen hebben ze daar enorm veel van Topshop, maar de gratis verzending en retour is super. Daarnaast heeft Zalando vaak genoeg acties waardoor het toch goedkoper wordt, terwijl ik in de winkel van Topshop zelf zelden wat leuks vindt in de sale. Ik kijk altijd even hier om te zien of er acties bij Zalando zijn. Vaak zijn er kortingscodes waarmee je 10% of 10 euro korting krijgt op de artikelen van Topshop.

Wat vind jij van Zalando en Topshop?

2 reacties op “topshop + zalando = geweldig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>