Nieuwe bikini: Triangl Poppy Flamingo FlingMaak kennis met mijn nieuwe liefde: deze bikini van Triangl! Ik koop eigenlijk nooit dure bikini’s, omdat ik amper ga zwemmen. Meestal koop ik goedkope bij de Primark. Van Triangl kreeg ik uit het niets een bikini cadeau. Zo. Tof. De bikini’s van Triangl vond ik altijd zo gaaf als ik ze voorbij zag komen op Instagram en nu bezit ik er zelf een. Ik koos voor het model Poppy in de kleur Flamingo Fling ($89). De kleurencombinatie van knalroze met turquoise is prach-tig.

Top


Ik heb zelf cup A (high five voor de dubbeltjes onder ons!) en volgens de sizing zou ik dan XS moeten hebben. Ik was bang de band (hoe noem je dat?) te klein zou zijn, maar hij zit zowel bij de cup als bij de band perfect. De bandjes kunnen niet los, maar ze zijn wel verstelbaar.

Broekje


Over broekjes twijfel ik altijd, dus ik maakte gebruik van de online chat die ze hebben! De medewerker die mij hielp was aardig en uiteindelijk ging ik voor een S: normaal heb ik maat 36. Ook deze zit prima!


Triangl bikini’s zijn van neoprene gemaakt, een ander soort stof. Deze stof rekt minder snel uit en past goed om het lichaam. Bij je pakketje krijg je ook een gebruiksaanwijzing hoe je deze bikini het beste kan wassen.


Eerlijk is eerlijk, ik zou er zelf het geld niet voor overhebben. Wel moet ik zeggen dat ik de bikini van goede kwaliteit vind en dat ik de prijs/kwaliteit-verhouding wel snap. Ik heb al een paar dupesites gehoord, dus wie weet is dat iets voor jou.

Kortom, ik kan niet wachten om deze bikini aan te kunnen doen. Laat de zomer maar beginnen! Wat vindt jij van Triangl bikini’s?

♫ Wherever you are – 5 Seconds of Summer (luister)

21 reacties op “Nieuwe bikini: Triangl Poppy Flamingo Fling

 1. My Linh

  Wat leuk dat je dit zomaar gekregen hebt :D Verassingen zijn altijd happy little moments toch? :) Echter, dit is denk ik niet helemaal mijn ding. Iets too much imo, maar het is wel een ontzettende hype (aan het worden). Ik zie ‘m ook steeds meer in mn Facebook-kring ter sprake komen. Ook een beetje teveel instructies om het “mooi te houden” (ik ben lui). Nonetheless, super tof dat je het zomaar gekregen hebt ^^

  Reageer

 2. Joyce

  Oh, ik vind Triangl bikini’s zó mooi, maar iets te duur voor mijn budget.. Wel heel leuk dat je zomaar een bikini krijg! I love it! :yay:

  Reageer

 3. Janine

  Deze is echt prachtig! Ik wil heeel graag deze of dit model en dan met lichtroze, lichtgeel en wit, maar ik heb er niet zoveel geld voor over!

  Reageer

 4. Marjolein

  Wauw, mooi hoor :D ik vind de kleurtjes super leuk! Ik vind Triangl bikini’s alleen veel te duur, en voor die paar weken per jaar vind ik een H&M bikini ook prima. Maar… super leuk is deze.

  Reageer

 5. Talitha

  Waauw, wat een cadeau! Super gaaf, ik vind ze heel erg mooi en ben eigenlijk echt super benieuwd hoe ze zitten. Andere bikini’s kunnen nog wel eens een beetje raar zitten. Hoe zit dat bij deze?

  Reageer

  Josephine Reactie:

  Dit stofje sluit goed aan je lichaam en het verschuift ook niet. Ik vind de bikini fijn zitten!

 6. Kemangi

  Heee!
  Wat ontzettend gaaf dat je het cadeau hebt gekregen! Hoe ben je daaraan gekomen? :)
  Veel plezier met je nieuwe bikini!!
  X

  Reageer

  Josephine Reactie:

  Ze hebben me gecontacteerd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>