hi iphone 6s

Hiii guys! Na een weekendje Valencia en weer een weekje stage heb ik nu een rustig weekend. Vandaag was het vooral even rustig aan doen, dat had ik wel nodig. Vlak voor Valencia kreeg ik eindelijk mijn nieuwe iphone binnen! Ik heb met de iPhone 5 2,5 jaar gedaan en merkte dat het niet meer ideaal was: ik liep 24/7 met powerbanks, had constant geen geheugen. Het was tijd voor een upgrade, hello iPhone 6s. Ik heb voor silver gekozen omdat ik een lichte iPhone het mooiste vind. Dit keer met 64gb zodat ik geen zorgen hoef te maken om de ruimte op mijn iPhone. Ik ben héél blij dat de batterij voor nu weer prima meegaat. Deze mobiel is minder groot dan ik altijd dacht, ik wende er binnen no-time aan. En mijn oude mobiel? Die blijf ik gebruiken als ipod haha!
Hoe was jullie week? Ik ga straks The Vamps live DVD kijken die bij hun nieuwe CD zat. Heel veel liefde voor hun nieuwe album!

♫ Worry – The Vamps (kijk)

2 reacties op “hi iphone 6s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>