Qingdao 1

Hello! Omdat ik in Hong Kong niets bijzonders meer doe en altijd op dezelfde plekken kom, heb ik daar geen foto’s van. Wel heb ik in China – Qingdao veel foto’s gemaakt. Vandaag laat ik jullie er een paar zien! Qingdao ligt ergens aan de kust boven in China, op de lijn van Korea. Nou heb ik een slecht geheugen en weet ik niet meer waar ik allemaal ben geweest, maar ik vond het een mooie plek. Het was niet te warm en ik heb veel mooie dingen gezien. Wat mij het meeste is bijgebleven is een berg die we opgingen. Het was een normale weg maar soms kun je uitwijken waardoor je op rotsen kunt staan. Het uitzicht was minder, want er was mist haha. Op Instagram kun je ook een paar foto’s vinden van deze vakantie. Nu we het toch over vakantie hebben: ik dacht dat ik volgende week naar school moest, maar ik heb dan nog vrij hoera!

♫ Ain’t it Fun – Paramore (luister)


13 reacties op “Qingdao 1

  1. Lisanne

    Ah leuke foto’s, ziet er mooi uit zeg! Jammer van de mist waardoor het uitzicht wat minder was, maar het geeft een aantal foto’s juist ook wel een mooi effect vind ik.

    Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>