MAC Lipsticks Ruby Woo & Relentessly Red


Goedemorgen! In Hong Kong heb ik twee MAC lipsticks gekocht, omdat ze daar omgerekend €14,50 kosten. Dat is een stuk goedkoper dan in Nederland. Ik hou van matte rode lipsticks, dus ik kon het niet laten om in die richting te zoeken. Uiteindelijk nam ik de welbekende Ruby Woo en Relentessly Red mee, beiden met een retro matte finish.


Het zijn pure matte lipsticks. Ik heb twee satin lipsticks van MAC die ik al matte genoeg vond, maar deze zijn nog meer matte. Daardoor brengen ze stroef aan, dat vind ik jammer. Als de lipstick er eenmaal opzit, dan blijft het gelukkig goed zitten én ziet het er mooi uit. De lipsticks ruiken lekker naar vanille, iets wat ik van MAC ben gewend.


Eerlijk, Ruby Woo wordt nogal gehyped, maar ik vind hem wel een beetje weg hebben van MAC Red die ik al had, maar MAC Red is een tintje donkerder en minder matte. Ik vind matte rode lipstick prach-tig en ik ben blij dat ik Ruby Woo ook aan mijn collectie toe kan voegen.


Relentessly Red is niet rood, maar roze! Hij neigt soms naar rood, maar het is vooral een knalroze matte kleur die mij wel staat. Ik heb nogal moeite met roze kleuren, maar deze vind ik mooi!

Conclusie

De retro matte finish van MAC is niet mijn favoriete finish omdat deze stroef aanbrengt en je lippen worden er droog van, maar het resultaat is wel geweldig. Mocht je een soortgelijke lipstick willen als Ruby Woo, dan raad ik je ook aan om even naar MAC Red te kijken. Laat je tenslotte niet misleiden door de naam van Relentessly Red, want het is en blijft een roze lipstick.

♫ Sick Little Games – All Time Low (luister)

18 reacties op “MAC Lipsticks Ruby Woo & Relentessly Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>