Review | Luxury for Princesses Hairextensions (+1ste keer op film!)


Haar hebben zoals Rapunzel, willen we dat allemaal niet? Stiekem niet, ik vind het veel te lang, maar het ziet er zo sprookjesachtig uit! Ik was dan ook razend benieuwd hoe de Luxury for Princesses hairextensions uit zouden pakken op mijn haar. Ik heb zelf al redelijk lang haar, maar blijkbaar kan het nog langer. Ik heb zelf extensions toegestuurd gekregen in de kleur Jet Black van 180 gram, dat is 57.7 cm lang, voor €117.50 (deze set). Het is duur, ik zou het zelf nooit kopen, maar ik snap best dat meiden hier geld aan uit willen geven, ik zie het als een investering. Hierboven zie je mij het voor het eerst proberen. Ik heb het hierna nog een keer geprobeerd, klik verder voor meer.Zo worden de extensions vastgemaakt, het is een clip in hair systeem. Het werkt enorm makkelijk en je krijgt ze ook snel uit je haar.
De eerste keer proberen, je ziet nog duidelijk wat mijn echte haar is en wat de extensions zijn. Wel is mijn haar veel langer. Ik vind het wel tof, maar heb er gemengde gevoelens bij. De ene keer kijk ik in de spiegel en denk ik ‘Wow, wat gaaf! ‘, terwijl het de andere keer eerder ‘Oh, dat is een beetje te lang’ is.De tweede keer ging ik alles steilen! De extensions kunnen gewassen, gesteild en gekruld worden, net als normaal haar. Dit ziet er al beter uit, al zie je nog dat ene plukje op de rechtste foto, maar daar heb ik het niet goed gelegd.Boem toen had ik krullen! Kinda, ik heb geen krultang (die wil ik wel), maar dit heb ik met de steiltang gedaan. Het blendt veel makkelijker in elkaar, maar het heeft mij heel veel moeite gekost. Het krullen van de extensions ging enorm lastig, ik moest het vaker doen. Daarnaast  zijn het allemaal verschillende soorten krullen, dat vind ik minder mooi. Toch heeft het wat.Een erg leuk punt aan lang haar is dat je veel met het haar kan! Met de extensions kun je geen staart of opsteken, maar zo’n vlecht kan prima en gaat makkelijk. Dat vind ik leuk, je ziet de extensions ook niet.


Alle punten op een rij:

 • In het begin is het uitvogelen hoe je ze het eerst in je haar moet zetten, maar het clip in hair systeem werkt gemakkelijk.
 • Ik vind het niet mooi blenden met het echte haar, je ziet duidelijk wat je echte haar is en wat niet.
 • Krullen gaat moeilijk.
 • Het is duur, maar het is van goede kwaliteit. Het is iets tofs als je wat korter haar hebt en dit af en toe
 • Maar als je het kan, dan heb je ook wat! :)

69 reacties op “Review | Luxury for Princesses Hairextensions (+1ste keer op film!)

 1. Rose

  Het is inderdaad vrij prijzig! Ik heb ze gelukkig niet nofig, maar ze zien er super mooi uit! Vooral met krullen joos, wauwww! En die vlecht is ook tof!

  Reageer

 2. Lifesplash

  Ik heb ze zelf ook, maar ben er wel heel positief over. Krullen gaat bij mij bijvoorbeel heel makkelijk! En je kan er inderdaad lekker veel mee! Af en toe draag ik ze gewoon, bevalt mij eigenlijk prima. :p. Alleen het begin is uitvogelen, ja haha!

  Reageer

 3. Tasja

  Die vlecht is heel tof! Jammer dat je het verschil zo erg ziet, want met die krullen is het erg leuk en als je er een stuk vanaf zou knippen dan zou je het prima vaker kunnen dragen :p

  Reageer

 4. sophie

  Ik vind het er best vet uitzien! Ik zou ze gewoon een stukje afknippen? Alhoewel als ik dat zou doen, zou het heel scheef allemaal worden maar oké hahah.

  Reageer

  Josephine Reactie:

  Bij mij zou het dan ook helemaal scheefgaan :’)

 5. MarCreaties

  Ik snap dat het iets te lang is, soms zelfs onhandig misschien, maar het ziet er wel prachtig uit!
  En wat toevallig, ik heb iets meer dan een halfjaar geleden ongeveer ook mijn haar gedoneerd en ben het nu ook weer heel lang aan het laten groeien zodat ik het over een tijdje misschien weer kan doneren! :)

  Reageer

 6. Kimberly

  Ik vind het eigenlijk wel onwijs gaaf! Vooral met krullen of in een vlecht ziet het er heel gaaf uit :) Het lijkt me wel wennen om ineens heel zwaar haar te hebben haha. Hih die bloopers aan het einde! :yay:

  Reageer

 7. Roos

  Ik dacht altijd dat ik de enige was die het niet mooi in elkaar vind blenden. Zelf heb ik van Luxy hairextensions. Je leest al die lovende kritieken en ohmygod hoe geweldig het allemaal is maar hoeveel ik ook probeer ik krijg ze gewoon echt niet mooi geblend. Alleen in een vlecht staat het redelijk maar dan nog zie je verschil. Zo jammer!

  Reageer

 8. Lisanneleeft

  Haaa wat gaaf om je met lang haar te zien! Nouja NOG langer haar :p

  Bij mij ging krullen van het haar juist heel makkelijk vergeleken met mijn eigen haar :P Heel leuk artikel!

  Reageer

 9. Lotte

  één woord: WAUW! Ik vind het echt supergaaf staan! Helemaal met de krullen! Ik heb zelf korter (niet meer kort inmiddels, ik heb nu tot mijn schouders), ik wil het graag langer laten groeien zodat ik er meer mee kan, maar dit is wel erg lang, haha!

  Reageer

 10. Maaike

  Het lijkt me een beetje lastig, vooral zonder gebruiksaanwijzing ^^ Op zich staat het wel gaaf bij je maar ik vindt het ook te lang, maar met een vlecht en krullen is het dan wel weer heel leuk :D Ik zou het niet kopen, vindt dat ik genoeg haar heb op mn hoofd en zeker niet voor dat geld!

  Reageer

 11. Renate

  Ik heb ook gemengde gevoelens bij de lengte. Ene kant is het idd ‘gaaf’ en andere kant gewoon veel te lang haha. Ik heb ook best wel lang haar van mezelf, dus echt nodig heb ik het niet, maar ik zou het wel ooit een keer willen proberen!

  Reageer

 12. Lisa

  Het staat je wel heel erg goed moet ik zeggen! Maar die slechte overloop is toch weer een beetje jammer. Wel leuk als je het in een vlecht hebt!

  Reageer

 13. Annerieke

  Hey ladies,

  Ik wil even mededelen dat ikzelf heel graag voor de grootste set wil gaan zodra ik weer geld heb en ja het is prijzig, maar van alle goede reviews en vergeleken met andere merken extensions is deze prijs eigenlijk niks!
  Ik heb gekeken naar headkandy, luxyhair, foxylocks e.d. en eerst wilde ik voor foxylocks gaan maar 1.ze zijn korter dan LFP 2.Deze zijn ONTIEGELIJK duur 3.de verzendkosten bedragen 24 Britse ponden.

  Reageer

 14. Masha

  Haha wat een gedoe. Ik moest echt heel erg lachen bij “open dicht open dicht open dicht” haha. Maar wanneer je alles hebt gestijld vind ik het wel mooi. Maar het is wel heel lang ;)

  Reageer

 15. Frauke

  Damn, het staat je echt wel heel goed haha! Ik vind extensions wel leuk, maar zoooo duur! Zou ik echt het geld niet voor over hebben. Wel stom dat je ze niet gelijk kon krullen, dat had ik wel verwacht voor zo’n prijs stiekem. En ik vind dat het best wel meevalt qua opvallen, als je ze een beetje in elkaar wrijft ziet het er vrij subtiel uit! Of misschien ligt dat aan de foto’s, of course :)

  Reageer

 16. Jasmine

  OMG wauw wat een verschil, wat een extra lengte!! Vind het echt geweldig maar lijkt me wreed onhandig (zoals dat meisje in je andere filmpje dat haar haar moest laten groeien). Extensions zijn wel te gek voor speciale gelegenheden en je haar in die vlecht is daar perfect voor, heel mooi!

  Reageer

 17. Amber

  Ik heb ze zelf ook een keer gehad en vond het het allermooiste staan als ik ze in een hoge, strakke staart droeg! Very Kardashian, haha

  Reageer

 18. Marjolein

  Vind het wel tof, maar wel erg lang haha! Gekruld vind ik het er altijd wel mooi uit zien (heb ‘t ook bij Lara en Ilja eens gekruld gezien), maar dat lijkt me echt heel veel werk. Die vlecht is ook wel leuk!

  Reageer

 19. Cynthiiaa

  IK. WIL. DAT. OOK! Oh my god, de lokken zijn echt gorgeous om te zien. En met krullen, girl dat staat je écht prachtig! Je moet vaker krullen dragen, inclusief de fake lokken, want dat maakt het helemaal af. ^^ Geweldig zeg!

  Reageer

 20. Dee

  Mooi hoor! Maar het is toch niet zooooveel langer dan je eigen haar? Je hebt best lang haar.
  Alleen wel een beetje gek: je laat je haar groeien om het te doneren, en van dat gedoneerde haar maken ze dan extensions. Een deel van de opbrengst van die extensions gaat dan naar zo’n vereniging tegen kanker.

  Reageer

  Josephine Reactie:

  Het is een stuk langer. Ik ga mijn haar doneren aan een fonds die er pruiken voor maakt, voor kindjes die geen haar hebben.

 21. My Linh

  Ziet er goed uit hoor! Je filmpjes zijn zo leuk semi-clumsy! :D Gelukkig ben ik geblessed met haar dat groeit al kool xD Op dit moment is m’n haar net zo lang als jouw haar met extensions hihihi…

  Reageer

 22. Anne vdh

  Ik vind dat steile echt heel gaaf! Ik heb zelf ook nep haar, heb een keer een meter nephaargekocht en dar zelf van dit soort stukken en klipjes aan genaaid, dan ben je een stuk goedkoper uit. Maar mijn haar is helaas verkleurd waardoor het echt niet meer kan:P Moet de extensions maar eens proberen te verven….

  Reageer

 23. Kimberley

  Ik merk er niet veel van dat het niet blend met je haar als het ware, maar de helft van de foto’s doet het niet bij mij en ik kan geen filmpjes bekijken. Dat ligt aan mijn pc die nogal irritant doet, maar goed. Het lijkt me wel leuk voor een keer (:

  Reageer

 24. Sanja

  Ik ben principieel tegen extensions, haha :p Als je lang haar wil, moet je het maar laten groeien vind ik! (niet gericht op jou hoor, gewoon een mening van me)

  Reageer

 25. misz-blont

  Staat je goed. Ziet er mooi natuurlijk uit.
  Nu heb ik ook extensions van luxury for princesses (180gr), maar als ik ze indoe dan zie je overgang van mijn eigen haar naar de extensions heel erg goed.
  Hoe zou ik dit kunnen veranderen?

  Reageer

  Josephine Reactie:

  De extensions krullen of stijlen, ligt eraan hoe jouw haar zelf is.

 26. 86Jackson

  I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn extra cash
  every month because you’ve got high quality content. If you want to know
  how to make extra $$$, search for: best adsense alternative Wrastain’s tools

  Reageer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>